Rintihanku

Friday, July 24, 2009

hoho..balik kg!

bestnye nk blk ktn mlm ni. last blk aritu rsnye erm..ble ek?
bln 3 aritu. 4 bln dh x blk? adoyai...
ala bestnye..nk main ngn ashran..nak cubit2 pp dia, bontot dia yg berpampers tu. hahaha..
ingat nk amik cuti tp memandangkn cuti cme ada 19 hari je lagi maka ku simpan jelah niat nk cuti tu. lgpun t bln 8 nk cuti lagi..cuti skolah hopely adik2 dtg. tp tatau gak la kan sbb abg tu nk spm tahun ni. mesti dia ada kelas tambahan. tuisyen lagik..hmmmppphhhh
ala...nk blk ktn..best2...

Friday, July 17, 2009

PinJam Part 7

weekend ni pinjam lagi knk2 ribena. ala bestnye...
hmm smlm mkn doyan 8 ulas. langsung mlm td skt kpl, smpai le pg ni. ku gagahkan jua dtg keje sbb rugi la cuti time bos cuti kan kan kan..
tiba2 aura doyan tu dh rasa naik smpai kepala..eee blueeekkkkkk..nak munTAH..
buweekkkkkkkkkkk...

Wednesday, July 15, 2009

PinJam ParT 6..

keke pinjam lagik!
11.06.09, pagi2 ktrg dh naik bas ke alamanda. bdk2 ni ske beno naik bas. huhu. excited btol.




kakak tgh pujuk adik utk beli baju ni. sama mcm baju dia.

lelong..lelong...

adik : aunty ina, tepi la aunty ina. jgn la berdiri kat dpn bas ni




video

arghhh pening aku tgk video nih..




ahad, pagi2 bgn, berjln kaki ke rumah aunty ina plak.
dkt je...
suke bdk2 ni...excited btol..

singgah mkn, food court presint 9...

sila panjat tangga ini...

hosh..smpat lagi dia tdo..


uiks...tersepit!





culik budak!

nmpk tu? mcm nk raya plak kan?
ina tgh psg langsir..rumah baru la katakan.
baru seminggu pindah..
bdk2 tu tolom sepah2 je...haha
erk...lapar ye kakak...
mummy bg biskut je, cicah ngn air.
maklum le umh aunty ina, dapur pun xde lagi..
video

ha..kami buat homework tau mama!

i Luv u, mama!! kekeke....

pinjam part 5..

dh lama. baru nk upload. 20 jun aritu kementerian kesihatan buat family day. sabtu. so ai pinjam la knk2 ribena ni bagi part 5. sila lah menjamu selera masing2 dgn gambar2 berikut;
me with d kids..

hmmmm..

tu piramid mknn ok..
kalau nk penerangan bout d piramid, g mesir. haha

ina boring. ujan. sempat baca novel.

ni nk check kolestrol

eeee saya takut jarum!

pas family day tu, ktrg g mcD kat bangi tuh.
ala comelnye bdk kat tangga bwh tu..
anak sape ntah..
syok je aku dok snap gmbr dia..
ala la la...
kiyutnyeeeee




comel, kan?
weh, anak sape ni? nak pinjam!!!

esoknye anak dara ni bangun, masuk toilet, sambung tdo balik.
ngntuk, katanye!